Kippen botten tegen artrose

Kippen botten tegen artrose geeft u zelf de gelegenheid uw eigen glucosamine en chondroitensulfaat rijke bouillon thuis te maken.


Wetenschappers van Harvard Medische School melden dat een proteine aftreksel van kippenbotten, gelatine, pijn en zwelling stopt van een groep van 60 reumapatienten die niet goed hebben gereageerd op de normale medische behandeling.

Van de 29 patienten die het extract hebben ingenomen, hadden er 28 verlichting van de pijn; 4 waren zelfs pijnvrij. De ziekte werd erger bij de 31 patienten die een placebo gekregen hadden.

Dr. David Trentham beschreef de techniek als oral tolerisation.


Vries het in!

Vries het in; gooi uw kippen botjes niet weg.Kippen botten tegen artrose

Kippen botten tegen artrose komt uit de medische onderzoek Harvard ZH.

  1. Gooi uw botjes niet weg. Vries ze in, en dan heeft u genoeg verzameld,
  2. Zet de botjes onder water in kokend water en laat ze 30 tot 40 minuten koken, samen met een paar peperkorrels. U kunt ook de huid van de karkas gebruiken, en elk ander deel van de kip.
  3. Trek een gelatine-rijke bouillon, als het nog heet is. Zeef al de kleine stukjes eruit.
  4. Voeg meer kokend water toe en doe een 2e extractie en laat die nog 20 minuten koken, en zelfs een 3e als u wilt. Daarna kunt u de botjes wegggooien.
  5. Laat het afkoelen en zet het in de koelkast, schraap het vet eraf.


De bouillon is rijk aan voedingsstoffen, glucosamine, chondroitensulfaat, calcium en gelatine, die uw ontsteking in de gewrichten kan verminderen. Het hersteld uw versleten kraakbeen.

Maar als u dik bent dan moet u ook afvallen. Zwaarlewige mensen krijgen altijd artrose in de knieen; het maklijkste is minder geraffineerde koolhydraten eten. 


Groeten soep

Deze proteine rijke bouillon verricht wonderen in elke groeten soep. Voeg onder andere prei, winterpeen, aardappelen en knolselderij erbij.

Lekker en misschien kunt u ook met de aftreksel van de pijn af zijn.


Maak eerst en bouillon van kippen botten aftreksel. Overnacht sluit de skillen van 250g asperge en een blokje in een pan warm water op de fornuis rond 90 graden. Zochtens voeg de aftreksel bij.

Voeg twee fijngesnijde wortels bij. U kunt het rustig twee uur koken.

Voeg een half litre melk bij.

Een sakje groeten soep, en nog een half uurtje koken.

Smakkelijk eten!

Heb je ooit van zuurdesembrood gehoort? Dat is niet moeizaam thuis te maken als u een broodbakmachine heeft. Als u nog een bietje proteine en vet bij voegt dan heeft uw lage GI brood; bijvoorbeeld een skepje hummus en botter.  1. Chiropractic Help
  2. Symptoms of Arthritis in Knee
  3. Kippen botten tegen artrose

Did you find this page useful? Then perhaps forward it to a suffering friend. Better still, Tweet or Face Book it.

Share this page:
Enjoy this page? Then forward it to a friend. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.